Geen nieuwe prins voor de Ballentrappers

9 november 2011 16:16 | 1017 keer bekeken | Nieuws » Actueel

Pijnacker - In Pijnacker wordt dit jaar geen carnaval gevierd en wordt er na vijftig jaar traditie ook geen nieuwe prins meer gekozen. Dat heeft carnavalsvereniging De Ballentrappers vandaag bekend gemaakt in weekblad Telstar/Eendracht.

Het bestuur laat weten dat het een moeilijke beslissing is geweest, maar dat de bezoekersaantallen op feestjes de afgelopen jaren dusdanig zijn teruggelopen dat doorgaan geen optie meer is. Ook komen er nauwelijks nieuwe leden bij. Prins Sjaak de Eerste is daarmee dus ook De Laatste geworden.

TelstarTV
In de uitzending van TelstarTV aanstaande vrijdag op deze website een gesprek met Prins Sjaak, maar ook met carnavalsvereniging De Drie Musketiers uit Nootdorp die de beslissing van hun collega’s betreuren. In Nootdorp is het carnaval juist weer helemaal hip en wordt er 11-11 een groot feest gehouden in café De Drie Musketiers.

 

 

 

 

PRINS SJAAK DE 1E, BALLENTRAPPER 36E

14-11-2010 - 02:14

 
Sjaak Oudshoorn is de nieuwe prins van de Ballentrappers.
Foto: twitter.com/mmastenbroek
VIDEO Pijnacker - Nota bene zijn eigen redactie heeft-ie weken lang om de tuin geleid. Eindredacteur Sjaak Oudshoorn van de Telstar is zaterdagavond gepresenteerd als de nieuwe prins van carnavalsvereniging De Ballentrappers uit Pijnacker.

Onze Sjaak staat altijd voor verrassingen, maar dit hadden we zelf ook niet verwacht. Hij gaat de komende tijd door het leven als Prins Sjaak de eerste, Ballentrapper de 36e! Maar bovenal is hij gewoon Sjaak. Want dat hij om elf over elf aanwezig was, op tijd dus, was al een klein wonder.

Zijn slogan voor de komende periode is nog niet bekend; “Dat lezen jullie woensdag wel in de Telstar”, aldus de fonkelnieuwe 'doorluchtige' hoogheid.

Sjaak, namens je redactie: Gefeliciteerd! En daar moet op gedronken worden! (hi, ha, ho!).